Filmy mimo mainstream
11.11.2016 | bakeero

Kinovýhled: listopad 2016

V listopadu Filmfanatic vsadí na kvalitu, kterou upřednostní před kvantitou. Proto najdete v Kinovýhledu na listopad 2016 “jen” 3 filmové tipy. Všechny by ale měly stát za to.

the-accountant_cover Zúčtování
Premiéra: 3. listopadu 2016
Drama / akční
Ben Affleck se pomalu vrací před kameru. Ještě předtím, než oblékne Batmanovský oblek, si zahraje účetního mafie, kolem kterého se začne stahovat smyčka. Větřím povedenou gangsterku, ve které týpek v obleku nahodí drsnej pohled a chopí se kvéru.
arrival_cover Příchozí
Premiéra: 10. listopadu 2016
Drama / mysteriózní / sci-fi / thriller
Režisér Denis Villeneuve patří mezi Filmfanaticovi oblíbence. Poprvé zaujal prvotřídním dramatem Zmizení a naposledy bodoval Sicariem. Na jeho první kontakt s mimozemšťany se tedy moc těším a vy v nejbližších dnech očekávejte recenzi.
snowden_cover Snowden
Premiéra: 10. listopadu 2016
Životopisný / thriller/ drama
Oliver Stone to s politickými dramaty vždycky uměl. Můžete mu vyčítat až příliš levičácký postoj, ale tenhle týpek prostě umí. I proto se na jeho interpretaci života Edwarda Snowdena těším. Trailer očekávání pouze zvýšil.

 

V listopadu se sešla poměrně slušná kvalita, ale Filmfanatic má jasno v tom, na jaký film by vás poslal. Denis Villeneuve je borec a jeho sci-fi drama Příchozí byste si neměli nechat ujít.

Nejčtenější články

Filmfanatic na Facebooku