Filmy mimo mainstream
05.08.2015 | bakeero

Prometheus bude mít pokračování

Fanoušci vetřelčí ságy se už nějaký ten pátek můžou těšit na pátý díl série a nově také na pokračování spinoffu / prequelu (?) Prometheus.  Ridley Scott v něm sice zklamal zaryté fandy, ale proč by to nemohlo vyjít napodruhé?!

Také Filmfanatic odcházel v roce 2012 z kina zklamaný a s přibývajícím časem Prometheus zapadá hloubš a hloubš v zapomění, ale další šanci bych mu zkrátka dal.

Původní termín premiéry byl určen na jaro 2016, ale na tohle datum můžeme nejspíš rovnou zapomenout. Natáčet se totiž teprve začne, takže uvidíme, s jakým náhradním termínem se Foxové vytasí. Děj by se měl točit okolo návštěvy domovské planety mimozemšťanů, na které partička okolo Noomi Rapace a Michaela Fassbendera narazila v prvním díle.

Oba výše uvedení by se měli před kamerou objevit také v chystaném pokračování a podle zvěstí by měli na oné planetě narazit na samotného Stvořitele. Ten ale nebude žádným lidumilem a tak se můžeme těšit na nějakou tu meziplanetární konfrontaci.

Co myslíte? Přinese nám tentokrát Ridley Scott dechberoucí biják, nebo to bude znovu “jenom” povedený (a prázdný) letní blockbuster?

Nejčtenější články

Filmfanatic na Facebooku