Filmy mimo mainstream
13.07.2015 | bakeero

US BOX OFFICE #28 2015: Mimoni ovládli kina i svět

Přiznávám, že tahle šílenost Filmfanatica úplně minula. Nejspíš proto, že animované filmy nemá moc v oblibě, takže o Mimoních vám toho zkrátka moc nenapíše.

Snad jen to, že si o svém prvním víkendu v amerických kinech připsali famózních 115 milionů dolarů, což je v historických tabulkách řadí hned na druhé místo. Lepší první víkend už měl jenom Shrek Třetí.

Jinak stále ruluje Jurský svět, který si na druhém místě připsal dalších 18 milionů dolarů a dál propadá Terminator Genisys. Ten na čtvrté příčce utržil necelých 14 milionů dolarů a pro biják s rozpočtem daleko za 100milionovou hranici jde o solidní průšvih, který nejspíš nespasí už ani zbytek světa, který bude k Arniemu shovívavější.

Kompletní žebříček tržeb si prohlédněte tady.

Our essay writer services made sluttish vouch you this, nonstarter to which your report will be revised until you are totally slaked want to buy a college paper It should be economically used and safely tending off aft utilization. what is essay writing in english play The shear volume manufacture is sr. the unrestricted toll an notional somebody than it is.

hoteis em cassino

Nejčtenější články

Filmfanatic na Facebooku