Filmy mimo mainstream
02.07.2015 | bakeero

KINOVÝHLED: červenec 2015

Zhruba před měsícem vám FIlmfanatic poprvé představil rubriku KINOVÝHLED. Ta nahradila jednotlivé KINOTIPy a nabízí přehledné shrnutí těch nejzajímavějších filmů daného měsíce. Na co byste tedy mohli vyrazit v červenci 2015?

 

Méďa 2
Premiéra: 2. července 2015
KomedieV roce 2012 všechny překvapil první Méďa. Mark Wahlberg a jeho hromský plyšový kámoš vtrhli do kin s šikovným mixem politicky nekorektního humoru a fajn retroodkazy (především na legendárního Flashe Gordona). Napodruhé to prý není až takový hit, ale za pokus by to stát mělo.

 

Terminator Genisys
Premiéra: 9. července 2015
Sci-Fi / Akční / Thriller / DobrodružnýArnie se (znovu) vrací v jedné ze svých nejikoničtějších rolí. Podle prvních reakcí je z toho docela průšvih, který možná definitivně pohřbí tuhle kultovní značku. Pamětníci a ctitelé prvních dvou dílů budou zuby skřípat o poznání víc, než Skynetem doposud nepolíbení diváci. Pro ty půjde o ucházející letní blockbuster, který ale naprosto zapadne.

 

Ant-Man
Premiéra: 17. července 2015
Akční / Sci-fiMarvel přichází se svým dalším hrdinou. Tentokráte ale nečekejte spektakulárního geroje jehož činy budou zachraňovat svět. Tady bude všechno mikro a prý je to docela svěží heist movie. Že by to Marvelu zase vyšlo?

 

Mission Impossible – Národ grázlů
Premiéra: 30. července 2015
Akční / Dobrodružný / ThrillerTom Cruise je už více než čtvrtstoletí jednou z mála komerčních jistot. I přes jeho scientologické excesy se na něj diváci do kin pořád hrnou a pátá Mission Impossible bude bezesporu hitem. Tahle série jde totiž s každým dílem nahoru nejen kvalitativně, ale také kasovně. Souhlasíte?

 

Iracionální muž
Premiéra: 30. července 2015
MysteriózníOproti předešlým filmům je tohle trochu těžší látka, ale nenechte se zmást jménem režiséra. Woody Allen už od dob Matchpointu netočí takovou intelektuálštinu, jako dřív a jeho filmy jsou daleko více divácky přístupné. Tady má vedle zajímavému námětu k dispozici také Joaquina Phoenixe a ten prostě umí, jak nedávno mistrně prokázal v Inherent Vice.

Snad si z tipů, které vám dnes Filmfanatic představil vyberete – rozhodně je totiž z čeho. Já osobně se asi nejvíc těším na pátou Mission impossible. Jaký je váš favorit?

Nejčtenější články

Filmfanatic na Facebooku