Filmy mimo mainstream
19.07.2015 | bakeero

Alien 5: desátník Hicks na dalším concept artu

O tom, že v chystaném pokračování Vetřelce pod režisérskou taktovkou Neilla Blomkampa se vrátí desátník Hicks už Filmfanatic informoval. Teď se tyhle zvěsti jenom potvrdili, protože ostřílený mariňák se objevil vedle Ellen Ripleyové také na nejnovějším concept artu, který Blomkamp zveřejnil na svém Instagramovém účtu.

Bohužel krom několika obrázků nám zatím jihoafrický režisér k filmu samotnému neprozradil zhola nic. Fanoušci tak tedy spekulují, jak si poradí s faktem, že postava desátníka Hickse zemřela na začátku 3. dílu. Jedno vysvětlení přinesla už počítačová hra Aliens: Colonial Marines. Další možnou cestou by mohlo být klonování, které později ve 4. dílu série přivedlo zpátky také samotnou Ripleyovou.

Osobně sázím na to, že Blomkamp nakonec přijde s něčím úplně jiným. Snad to ale bude dávat alespoň nějaký smysl a my tak hned na úvod nedostaneme varovný signál, že nejnovější Vetřelec by mohl dopadnout podobně neslavně, jako poslední Terminátor. Filmfanaticovi obavy totiž stále přetrvávají. Jak jste na tom vy?

Nejčtenější články

Filmfanatic na Facebooku