Filmy mimo mainstream
29.03.2021 | bakeero

Staňte se komiksovým hrdinou!

Krom filmů má Filmfanatic také další záliby, kterým v časech epidemie covidu-19 věnuje více času, než za běžného pracovního vytížení. Třeba komiks. Více než rok jsem pracoval na svém autorském díle pod názvem U283 a před pár dny jsem rozjel crowdfundingovou kampaň na hithit.com, kde můžete vydání tištěné verze komiksu podpořit!

NACISTICKÁ PONORKA NA VRCHOLCÍCH ALP
O čem komiks U283 je? Píše se rok 1979 a studená válka je v plném proudu. Co spojuje objev nacistické válečné ponorky na vrcholcích Alp se sérií vražd seniorů v Mnichově? Jak tyto zdánlivě nesouvisející události ovlivní život amerického polárníka Kurta Creadyho, který v Antarktidě stále pátrá po svém otci, jenž tu záhadně zmizel v roce 1947? Znepokojivé souvislosti odhalí až šokující incident, který zburcuje Pentagon a ohrozí budoucnost celého lidstva.

ŠANCE STÁT SE KOMIKSOVÝM HRDINOU
Crowdfundingová kampaň na hithit.com nabízí šanci získat zajímavé odměny. Vedle originálního plakátu s vaším jménem, nebo třeba trička s potiskem, se dokonce můžete stát jednou z komiksových postav! Navíc, kdo přispěje částkou vyšší, než 199 Kč, najde svoje jméno v tiráži komiksu.

KAMPAŇ KONČÍ 6. KVĚTNA 2021
Možnost vybrat si některou z výše zmiňovaných odměn končí ve čtvrtek 6. května 2021. Do té doby máte šanci stát se členem posádky i sledovat stránky komiksu U283 na hithit.com, kde se dozvíte jak příběh vznikal, kde jsem čerpal inspiraci a další zajímavosti. Pevně věřím, že cílovou částku se podaří vybrat a společnými silami vydáme původní český komiks!

Nejčtenější články

Filmfanatic na Facebooku